Medisch dossier inzien

In de toekomst gaan we over naar een ander programma voor het inzien van het medisch dossier.

Het streven is dat we 1 januari 2023 helemaal om zijn naar het nieuwe programma.

Zodra bekend is wanneer we precies omgaan zullen we dit kenbaar maken via de website. 

Griepvaccinaties 2022

Zaterdag 5 november tussen 08.30 - 13.00 uur worden de jaarlijkse griepvaccinaties gezet. Vergeet niet de brief mee te nemen en gepaste kleding aan te doen als u komt.

Heeft u geen oproep gekregen maar er wel recht op neem dan even contact op met de assistente.

Wegwerkzaamheden Via Regia

Van maandag 19 september t/m woensdag 26 oktober 2022 zullen er werkzaamheden plaats vinden rond de via regia. Houdt er rekening mee dat u mogelijk langer onderweg bent naar de praktijk toe.

 

Bereikbaarheid Autoverkeer
Tijdens de werkzaamheden is steeds 1 rijbaan van de Via Regia afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Automobilisten worden met gele borden omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen veilig oversteken.


Fase 1 (19-9 / 10-10-2022): De Via Regia is afgesloten vanaf rotonde Sint Annalaan tot voorbij Dr. Van Kleefstraat voor autoverkeer richting rotonde Via Regia. De Dr. Van Kleefstraat is helemaal afgesloten vanaf kruispunt Orléansstraat/Bilserbaan en kruispunt Via Regia. Ook kruispunt Orléansstraat/Bilserbaan is afgesloten voor autoverkeer.

Fase 2 (11-10 / 26-10-2022): De Via Regia is afgesloten tussen winkelcentrum Brusselsepoort en Becanusstraat voor autoverkeer richting Annalaan/Ruttensingel. De Dr. Bakstraat is afgesloten tussen kruispunt Via Regia en Becanusstraat.


Openbaar vervoer
De buslijnen krijgen doorgang over ons werkvak en worden daarbij begeleid door verkeersregelaars. Er komt een tijdelijke bushalte binnen 200 meter van de Brusselse Poort.

Hoera een meisje!

Onze praktijkondersteuner Susan is op 10 juni bevallen van een prachtige dochter Félice.

Wij wensen haar heel veel geluk met haar gezin.

Begin oktober zien we Susan weer terug in de praktijk.

 

Felice

Warm weer

Warm zomerweer, voor veel mensen de tijd om te genieten! Een groot gedeelte van onze tijd brengen we buiten door. Lekker ontspannend en dus goed voor onze gezondheid. Maar te veel hitte is niet goed en kan zelfs gevaarlijk zijn. Met name kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen en chronisch zieken moeten extra alert zijn als de temperatuur stijgt. Gezondheidseffecten van warme weersomstandigheden lopen uiteen van klachten als vermoeidheid- en concentratieproblemen, hoofdpijn en huidklachten tot ernstige ademhalingsproblemen en hartfalen. Dit kan leiden tot ziekenhuisopname en sterfte.

Bij deze willen wij u ook infomeren wat u hieraan kunt doen om het hoofd toch koel te houden.

 

Hitte 1

 

Hitte 2

 

Hitte 3

Meer artikelen...

Tip

LET OP! WE ZIJN VERHUISD!

Voor onze nieuwe website gaat u voortaan naar huisartsenpraktijkannadal.nl