Spreekuur & afspraak maken

Om het voor u en ons makkelijker te maken zijn er in onze praktijk een aantal praktijkregels.

De praktijk is bereikbaar van 08.00 - 17.00u. Tussen 12.30u-14.00u is de balie gesloten in verband met administratieve werkzaamheden. Als u in die tijd iets wilt afgeven kunt u dat deponeren in onze praktijkbox. Voor spoedgevallen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar op ons spoednummer.

Spreekuren lopen vaak uit. Dit is voor u als voor ons niet plezierig. Voor het maken van een afspraak hebben onze assistentes dan ook de opdracht u te vragen naar de reden(en) van uw komst. De tijd waarbinnen u gezien moet worden kan zo goed worden bepaald en er kan voldoende consulttijd worden ingepland om uw klacht(en) te bespreken. De duur van een consult is tien minuten. Hierin wordt er één klacht of twee kleinere klachten behandeld. Zijn er meerdere vragen te bespreken, wilt u een gesprek of een chirurgische ingreep geef dit dan duidelijk bij de assistente aan. Aanvragen van visites ook graag voor tien uur s'ochtends.

We zijn tevens opleidingspraktijk. U zult dan ook regelmatig nieuwe gezichten zien. We leiden co-assistenten op, dit zijn studenten die met het laatste deel van de opleiding tot basisarts bezig zijn. Zij werken in principe niet zelfstandig. Er kan aan u worden gevraagd, voor u bij de huisarts komt, eerst de co-assistent te bezoeken. U bent dit natuurlijk niet verplicht maar u zou zo wel bijdragen aan het opdoen van de nodige ervaring van de arts in opleiding. Daarnaast hebben we ook ieder jaar een huisarts in opleiding. De huisarts in opleiding is een arts die bezig is met zijn/haar specialisatie tot huisarts. Zij werken wel zelfstandig. Wanneer u bezwaar hebt tegen een bezoek aan de huisarts in opleiding kunt u dat natuurlijk aan de assistentes kenbaar maken.

Door onze ligging in het voormalige Annadalcomplex is er een makkelijke en goede samenwerking met tal van andere hier gevestigde disciplines waaronder een fysiotherapeutisch centrum, verloskundigen, het Diagnostisch Centrum (DC), bloedprikken vanuit MUMC, de Annadal Kliniek en een apotheek Annadal.

Tip

LET OP! WE ZIJN VERHUISD!

Voor onze nieuwe website gaat u voortaan naar huisartsenpraktijkannadal.nl